0400 198 936

Osta hunajaa

Nuottivaaran Hunaja

Hunajavalikoima

Esittelyissä voit tutustua hunajavalikoiman lajikkeisiin yksityiskohtaisesti. Voit tulostaa tuotemainokset ja ladata mainoskuvat myymäläsi lähiruoan mainontaan.

Hunajat myydään erinä. Toimitamme hunajaerät lähikauppoihin sovitusti.

Mustan mehiläisen hunaja

Mustan mehiläisen hunaja

Mustan mehiläisen hunaja300 gMustan mehiläisen hunaja on lähihunajaa. Se on puhdas kotimainen luonnontuote, jonka mustat mehiläiset ovat valmistaneet kukkien medestä. Nuottivaaran hunajan on kerännyt talteen mehiläishoitaja Jorma Taipaleenmäki Mustan mehiläisen...

Suomalainen lähihunaja

Suomalainen lähihunaja

Suomalainen lähihunaja 450 gSuomalainen lähihunaja on puhdas kotimainen luonnontuote, jonka mehiläiset ovat valmistaneet kukkien medestä. Nuottivaaran hunajan on kerännyt talteen mehiläishoitaja Jorma Taipaleenmäki Hunajaa voi nauttia sellaisenaan, ja sillä saa...

Nuottivaaran hunajat

Valikoimamme kattaa lähihunajaa sekä mustan mehiläisen hunajaa. Lähihunaja on voittanut parhaan hunajan palkinnon makukilpailussa vuonna 2020. Mustan mehiläisen hunaja on mehiläisten suojelutyön erikoistuotos. Nuottivaaran Hunaja on aistinautintojen aatelia – harvinaista luonnon kultaa.

Sekakukkahunaja, 450 g, 7 €

Mustan mehiläisen hunaja, 300 g, 8 €

Paras voittajahunaja, 450 g, lahjapakkaus, 9 €

Tilauslomake

    Ennakkolasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jos rahtitoive

 

En ole robotti.

Pohjolan parasta hunajaa

Nuottivaaran Hunaja voitti POHMEN hunajakilpailun. Jorma Taipaleenmäelle myönnettiin voittajahunajasta Pohjolan Mehiläishoitajien ”paras hunaja vuonna 2020” -kunniakirja. Suosittelemme maistamaan!

Ota yhteyttä

Nuottivaaran Hunaja
Välitie 17, 90440 KEMPELE

 

LAHIHUNAJAA.COM

Soita

Jorma Taipaleenmäki
Puh. 0400 – 198 936

Sähköposti

jorma (at) lahihunajaa.com
nuottivaaran (at) lahihunajaa.com